nu ook GRATIS LEVERING IN NL vanaf € 15 –

De makkelijkste manier om van je nieuwe huis een echte thuis te maken zijn foto’s. Wij verklappen waarom het geen goed idee is om voor de klassieke fotomuur te kiezen en wat het alternatief is.

scheve fotokaders

Vormgeving

Heb je de stap gezet hebt om te gaan boren in je maagdelijke muren? Wat niet zo evident is. Dan zal je moeten bepalen welke kaders waar komen. Met de gedachte dat deze keuze definitief is, is dat geen eenvoudige opdracht.

Onderhoud

Volgens een recent onderzoek zijn fotokaders 1 van de 6 dingen die je nooit poetst terwijl iedereen het merkt. Fotokaders trekken nochtans stof aan alsof ze er voor gemaakt zijn. Wie het stof af neemt staat voor de uitdaging om de kaders telkens weer mooi recht te hangen.

Definitief

Wat je vandaag mooi vindt, is dat morgen niet meer en straks echt helemaal OUT. Je keuze in het aantal foto’s en de manier waarop ze hangen is definitief.

Een fotomuur zonder zorgen

De installatie van je eigen fotomuur is niet eenvoudig. Het onderhoud al zeker niet. En je zal het moeten doen met de vormgeving waar je de dag van de installatie voor gekozen hebt. Wij hebben er onze missie van gemaakt een oplossing te bieden voor deze problemen.

Op elk moment van de dag een camera op zak waarvan de kwaliteit elke dag beter wordt. We maken we niet alleen elke dag meer foto’s maar ook betere. De behoefte om hier wat mee te gaan doen, zal dus alleen maar groter worden. “Mark Lenaerts”

De magneetkaders zijn eenvoudig te installeren, hangen vlak tegen de muur en zijn dus onderhoudsvrij. Vervangen is kinderspel, vandaag netjes gelijnd, morgen chaotisch door elkaar. En dat zonder sporen achter te laten. Wat als een klein stukje muurdecoratie kan beginnen, eindigt misschien wel in een groots project.

Categories: Blog