nu ook GRATIS LEVERING IN NL vanaf € 15 –

De vakantie is voorbij en we hebben weer tal van mooie foto’s verzameld op onze telefoon of camera. Delen en Liken is leuk, maar je kan er dit jaar eens echt mee aan de slag gaan.

5 tips om wat te doen met je foto's.

1. Canvas

Een mooi canvas aan de muur is een echte aandachtstrekker in je woning en de dag van vandaag niet meer zo duur. Je moet in dat geval wel één beeld kiezen uit je grote collectie aan foto’s. Neem je tijd die ene foto uit te kiezen zodat je er zolang mogelijk plezier aan kan beleven.

2. Fotocollage

Er zijn tal van leuke website’s waar je uw (instagram) foto’s kan opladen en ze als collage thuis krijgt toegestuurd.  Dit heeft het voordeel dat je niet langer voor slechts één beeld moet kiezen. Maak ook hier een weloverwogen keuze in je foto’s. Het wordt namelijk maar wat vervelend als middenin je “artwork” een foto van die vervelende ex staat.

3. Journal

Journals zijn hip en trendy. Je schrijft je verhalen neer in een boekje en op vakantie verzamel je alle inkom-, trein- en bustickets. Bij thuiskomst ga je aan de slag met schaar en plakband en maak je een uniek tastbaar reisverhaal. Noem het gerust de moderne versie van een fotoalbum. Een erg leuke herinnering, maar vooral een persoonlijk item dat wat moeilijker te delen is met vrienden en familie.

4. Klassieke fotomuur

De klassieke fotomuur die we al wel eens zien op restaurant straalt pure gezelligheid uit. Dit project thuis realiseren is vaak moeilijker dan verwacht. Er moeten natuurlijk heel wat gaatjes in de muur. En wie al is met de vinger over een fotokader ging weet dat het klassiek fotokader zich niet zo goed laat onderhouden.

5. Magnetische fotomuur

Een fotomuur zonder de nadelen van de klassieke versie. Geen gaatjes in de muur, makkelijk te onderhouden, foto’s vervangen bij elke nieuwe gebeurtenis en de layout wijzigen wanneer je wil. Met verschillende mogelijkheden om je oppervlak magnetisch te maken is er voor elke situatie een oplossing. Ontdek alle mogelijkheden en waarom er geen reden meer is eindelijk iets met je foto’s te gaan doen. www.magpartout.be